Zoek jij een opdracht?

Wij vinden de juiste match!

Op zoek naar een opdracht die echt bij je past? Wij vinden de juiste match! Coach In Bedrijf koppelt opdrachten aan gekwalificeerde coaches. Schrijf je in, dan plannen we samen een intakegesprek.

Wij zijn aangesloten bij:

Werkwijze

Slechts 4 stappen naar continu opdrachten

01

Je stuurt ons je CV

02

Nu leren we je natuurlijk graag persoonlijk kennen. We plannen dan ook een intakegesprek met je in, ontdekken waar je kracht zit en wat jouw wensen zijn.

03

Voldoe je aan onze inschrijvingseisen en zijn we blij met het intakegesprek? Goed nieuws! Je staat bij ons ingeschreven.

04

We bellen je met nieuwe opdrachten!

Voordelen

De voordelen van 
Coach in Bedrijf

Klant ervaringen

Zij vonden een goede coach

Antwoorden op

Veelgestelde vragen

We zorgen voor een goed lopende website en sterke vindbaarheid in Google, we benaderen potentiële opdrachtgevers, verzorgen alle marketing, voeren intakegesprekken, onderhandelen opdrachtfees en doen relatiebeheer.

Je betaalt geen kosten om ingeschreven te staan. Wij investeren in jou met een kosteloos intakegesprek. We spreken een vaste, marktconforme vergoeding per uur af. Als je daarmee akkoord bent, benaderen we je voortaan met opdrachten.

Alle coaches in onze coachpool zijn gekwalificeerde coaches met een gecertificeerde coachopleiding. Daarnaast vinden we het belangrijk dat coaches al enige ervaring hebben opgedaan in het vak. Coaching is immers een vak apart. Niet iedereen kan zomaar coachen. Ook willen we graag weten of je je blijft doorontwikkelen en bij een intervisiegroep aangesloten bent. En als je referenties kunt geven, is dat een pré.

Wij blijven goed in contact met onze klanten. Daarnaast doen we aan acquisitie. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste partner op het gebied van coaching en training voor organisaties zijn. Wij werken alleen met kwalitatief goede coaches. Coaches die een gedegen coachopleiding hebben gevolgd en zichzelf blijven ontwikkelen. En als er problemen zijn, lossen we die op.

Coach in Bedrijf betaalt jou voor het vooraf afgesproken traject dat je uitvoert. Zodra het traject is afgerond, stuur je ons een factuur en betalen wij jou uit. Wij sturen vervolgens een factuur naar onze opdrachtgever. Hiertussen zit een marge. Dat is onze vergoeding voor de dienst.

Contact

Laten we samen in gesprek gaan!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever bellen? Dat kan!

Bel ons gerust : +31 (0) 6 – 55 18 28 01

Medewerkers krijgen...